Nysgjerrig?

Om du lurer på hva BDSM er henviser vi til Wikipediaartikkelen om dette.

SMil Norge har laget en infobrosjyre som er grei lesing både for nye og gamle.


Dersom du har spørsmål om eller til Val Eyja utenom det som står på disse sidene vil vi anbefale at du lager en profil på www.fetlife.com og melder deg inn i Val Eyja der.

Dette er selvfølgelig gratis og åpent for alle over 18 år. Val Eyja oppsto via Fetlife, og svært mye av aktivitetene vi bedriver annonseres og diskuteres der.


Ønsker du å delta på våre fester eller hytteturer anbefaler vi sterkt at du først deltar på minst et kafétreff, hvor man treffes til hyggelig samvær i svært rolige omgivelser og det er absolutt null krav til å "være SMer" eller lignende.

Dette mener vi både er til ditt og vårt beste.


Har du lyst å ta kontakt med oss eller være med på et kafétreff, men synes tanken på å møte mange fremmede er skummel (Det er absolutt forståelig at alle ikke er komfortable med å kaste seg uti ting og plutselig møte masser av ukjente), eller du har lyst å møte/snakke med SMere/kinkfolk utenom et stort treff, har vi en fadderordning på plass.

Den går ut på at man sender en mail til valeyja@gmail.com merket Fadder ol. Vi vil da sette deg i kontakt med en frivillig fadder så dere kan treffes på tomandshånd. Alle møter med fadder vil foregå på offentlige steder, men uten andre en deg og fadder til stede. Dette for begges sikkerhet og for å skape en atmosfære av trygghet for alle parter. Vi anbefaler at man utviser moderasjon med alkohol før og under samtale med fadder, det er ikke en positiv ting å drikke seg til mot!